Barnehagen vår

Espira Gartnerløkka barnehage ligger sentralt til på Løren i bydel Grünerløkka i Oslo. Dette er en ny og voksende bydel hvor det bor mange barnefamilier og som har en god atmosfære nært byen.

Vi er en barnehage med 6 grupper fordelt på to etasjer. Vi er til ca 120 barn og 28 ansatte, inkludert egen kokk som lager næringsrik mat til barna hver dag.

Det er viktig for oss at alle barn får en god start på livet. Vi jobber med relasjonskompetanse og voksnes betydning i lek helt fra de er ett år til de går ut av barnehagen. Vi vil tilrettelegge for allsidige opplevelser tilpasset til alder.

ROMMENE

Barnehagen har nye, store, fine lokaler. Vi jobber med at rommene skal fungere som den «3. pedagog», som vil si at vi tilpasser og tilrettelegger for barns lek og interesser på rommene.

Vi holder på utvikle flere av rommene våre slik at de innbyr til lek og læring.

I 1. etasje har vi flere små rom  som barna kan trekke seg tilbake på å leke. Vi utvikler rommene i takt med barna, slik at hver rom har sitt tema eller lek.

Vi har to bistroer som brukes til spising. De eldste barna har selvbetjening, hvor de finner tallerken, plukker det de vil spise, finner frem glass og bestikk selv. Kokken har en aktiv rolle i matsituasjonen sammen med de ansatte på gruppene som også er med på måltidet sammen med barna. Hos de minste spiser barna gruppevis sammen med sine voksne som en del av tryggheten, og for å skape en god matopplevelse for og med barna.

UTELEKEPLASSEN

Vi har en stor og moderne utelekeplass. Her har vi egen sykkelbane, trær og plen som er med på å skape liv i barnehagen. Vi har lekeapparater til alle aldre, som skal utfordre liten som stor. Akebakken er dessuten populær om vinteren.

Vil du lese mer oss finner du oss på Facebook

Personvern og cookies